Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2009 22:01 - Училище за мъже! Как да станеш готин за тази мацка!
Автор: megsiko Категория: Други   
Прочетен: 2418 Коментари: 2 Гласове:
0



Училище за мъже! Как да станеш готин за тази мацка!image

Всеки мъж си задава вечните въпроси "Как да се държа в компанията на някоя привлекателна мадама?", "Как да я накарам да ме забележи?", "Какво да й кажа"... И обикновено простите отговори са най-практични. Сега ще ви разкрия три, изпитани в многобройни битки, съвети, с които 99% ще се издигнете в очите на всяка една мацка.

1. Бъдете умни и хитри!

На сладураните им е писнало от идиоти, ползващи шаблони от типа "От баницата с късметите ми се падна "бебето". Айде след даскало у нас...?" Просто бъдете естествени, бъдете себе си и най-важното - бъдете забавни! Не е нужно да назубрите няколко вица тип "Къци" и постоянно да "тероризирате" "жертвата си". Просто бъдете уникални, оставете се на въображението си и импровизирайте. Бъдете креативни! Това е голям плюс.

2. Изслушвайте я внимателно!

Момичетата обичат да говорят най-вече за себе си! Задавайте им въпроси. Интересувайте се от това как е минал денят им, какво се е случило с тях напоследък. Разбира се, гледайте да не ставате досадни. Оставяйте ги те да поемат инициативата в разговора. Избягвайте да "дърпате" дълги речи, свързани със себе си. Не се хвалете! И не се правете на "голям герой". Винаги я изслушвайте и гледайте да й следите мисълта (колкото и да е трудно това понякога). Така тя ще разбере, че се интересувате от нея и ще ви приеме като "приятелски настроена натура". А това определено ще ви е от полза. Границите падат, ала бала, и с малко повече късмет, може и да успеете да свалите нещо...

3. Бъдете винаги положително настроен!

Не си позволявате в никакъв случай да се оплаквате пред нея! Все пак, вие сте силния пол, нали(поне в учебника по биология така пише)? Говорете за времето, за птичките, пчеличките, но не и за това как сте станали в 6 часа сутринта за училище, 30 мин. сте чакали глупавия миризлив автобус "Чавдар", приблизително от времето, когато баба ви е била ученичка, заради който си закъснели и сега ще ви водят на съвет заради натрупани 5 неизвинени отсъствия. Предварително си намислете "положителни" теми, за които можете да говорите (е, все някоя обща тема трябва да имате). Винаги бъдете реалисти, но и оптимисти!

Спазването на тези "неписани правила" гарантирано ще ви изкачи в класацията или поне ще ви "издигне" в очите на сладураната/ните.



Тагове:   училище,   мъже,   как,   мацка,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. strao - Съгласен
16.02.2009 22:21
Вие, жените, с времето променяте изискванията си към мъжете. Навремето една позната страхотно ме изненада, когато ми каза, че -"Търся мъж, който да е подходящ баща на мойте деца". Не да е забавен, чаровен, дори неми каза - да ме обича - не, директно - баща на мойте деца. От тогава си задавам този въпрос - децата в каква среда трябва да растат? В среда на любов и разбирателство или в среда на материална осигуреност? Вие как мислите?
цитирай
2. golichka - strao :)
17.02.2009 09:00
Децата освен в материална осигигуреност,в по-голяма степен в семейството мисля,че трябва да има любов и разбирателство.

Поведението на родителите след време дава отражение в поведението на децата.

Поздрав megsiko
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megsiko
Категория: Други
Прочетен: 44326
Постинги: 31
Коментари: 25
Гласове: 109
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930